PDA

View Full Version : Tritronics EXP units



Bayou Magic
07-19-2007, 11:58 AM
What are your opinions on the multi dog collars such as the 500 EXPs?

fp

Reddfin
07-19-2007, 03:26 PM
I have the Tri tronic Pro 500 EXP. Run it with one dog right now just waiting on the second collar. When I dog sit my buddies lab I convert his exp collar to work on my transmitter and use it for two dogs. When he picks up his lab I just reprogram it to work on his Sport G3. Works like a charm.

Tony

YardleyLabs
07-19-2007, 04:18 PM
I run three dogs with a 500 EXP. The unit has no problems at all. The idiot using it sometimes zings the wrong dog by not checking the switch. :(

Howard N
07-20-2007, 01:57 AM
I run three dogs with a 500 EXP. The unit has no problems at all. The idiot using it sometimes zings the wrong dog by not checking the switch. :(

I 2nd what Yardley said. Nailing the wrong dog and not charging it every month or so are about the only things wrong with it.