PDA

View Full Version : Am I the only one?



Jason Glavich
09-28-2012, 02:24 PM
Who has issues when quoting someone on this forum since the change? I have asked Chris and I was wondering if it is only me. When I reply with quote I lose my cursor after a few letters and have to reclick to type in the box.

Anyone else? My last PM on this never got a response.

JDogger
09-28-2012, 02:31 PM
Who has issues when quoting someone on this forum since the change? I have asked Chris and I was wondering if it is only me. When I reply with quote I lose my cursor after a few letters and have to reclick to type in the box.

Anyone else? My last PM on this never got a response.

No issues on my android

menmon
09-28-2012, 03:53 PM
On my office computer if I'm already logged in...I can't if Im not logged in and hit reply with quote and then log in it lets me

Daniel J Simoens
09-28-2012, 04:04 PM
known bug. work around is to click on Go Advanced.

charly_t
09-28-2012, 04:05 PM
Who has issues when quoting someone on this forum since the change? I have asked Chris and I was wondering if it is only me. When I reply with quote I lose my cursor after a few letters and have to reclick to type in the box.

Anyone else? My last PM on this never got a response.

Have you clicked on the "go advanced" button ? It works for me when I do that.

charly_t
09-28-2012, 04:06 PM
known bug. work around is to click on Go Advanced.

You beat me to it. :-)

achiro
09-28-2012, 04:25 PM
It does it to me as well once in a while, even on the go advanced area. I click post preview then I can see the cursor again.

menmon
09-28-2012, 04:34 PM
I'm sure it is not programed for all browsers. The guy who built by website for the pet resort did that and I hired someone more knowledgable of code and they fixed it

BonMallari
09-28-2012, 04:49 PM
I have had no issues on Firefox on the PC...and recently discovered Forum Runner on the iPhone which works VERY WELL with this format

Jason Glavich
10-01-2012, 09:56 AM
I will have to try the go advanced work around. I just do not know why it isn't fixed. It would be a bug to more than just this forum I would think.

PamK
10-01-2012, 12:23 PM
When I quote someone their name doesn't appear



known bug. work around is to click on Go Advanced.

Jeff Huntington
10-01-2012, 01:07 PM
I had to turn off the copatability view settings under tools.