The RetrieverTraining.Net Forums The Retriever Academy
Total Retriever Training with Mike Lardy
Hawkeye Media Gunners Up Tritronics Outdoor Media
Results 1 to 8 of 8

Thread: Bumper boy new problem

  1. #1
    Senior Member Brokengunz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    CA
    Posts
    380

    Default Bumper boy new problem

    Bumper boy receiver flashes like its charging, when I hit the launch button the power and low batt lights both flash. tried changing the battery and charging same result. Anyone solve this kind of problem ?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    LaRue,OH
    Posts
    118

    Default

    I had a bad charger that did the same thing as you described.
    Sean

  3. #3
    Senior Member Keith Stroyan's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Iowa
    Posts
    1,784

    Default

    Seems like your batteries aren't charged. Could be worn out batteries or a broken charger.

    i found a good deal on new batteries here on RTF last winter. Do a search if it's batteries, those might still be available.

  4. #4
    Senior Member Brokengunz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    CA
    Posts
    380

    Default

    charging light flashes when I hook up the charger. I have 3 units and the transmitter, they all charge but the one unit. I tried switching the charge leads around in case of a broken wire, didn't help. I'm going to a HT this weekend, I'm going to charge everything, swap batteries and see if the unit works.
    I ordered the upgrade a year ago and hate to put more $ into something I will be sending back (some day ? )

  5. #5
    Senior Member jollydog's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    317

    Default

    Had same problem. Called Bumper boy and they
    Told me to charge one unit at a time.
    Sylvia McClure
    Retrieve a Cure
    Home of:
    Belvedere's Jolly Jackson MH
    FC-AFC Hilltop's High Society
    QAA High Society's Bewitched
    QAA Trumarc's Mavis
    High Society's Hatari Rumble
    High Society's Courtesan

    www.reelretrievers.com

  6. #6
    Senior Member Wayne Nutt's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ft. Worth, TX
    Posts
    4,101

    Default

    Try charging the dead unit by itself. I had this problem once and this worked for me. After that it charged with multiple units on the charger. Don't know why this worked but BB told me to do it and it worked.
    Wayne Nutt
    Go Nutts with dog training

    HRCH Patton's Parker Co. Shadow "Shadow"
    HRCH Clineline Hijacker "Jack"
    HRCH Marks a Lot Midnight Hudson, SH "Hudson"-retired
    Castile Creek's Rawhide, SH "Rowdy"

  7. #7
    Senior Member Brokengunz's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    CA
    Posts
    380

    Default

    Thanks for all the replies .

  8. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Blaine, WA
    Posts
    66

    Default Easiest way

    Quote Originally Posted by Brokengunz View Post
    Thanks for all the replies .
    Hi there Broken Gunz,

    Easiest way to get a hold of us is always to call, or email support@bumperboy.com and call our number at 1-800-729-3822 ext 233 if you need help with Support. We can man the phones as best as possible, if we're on the lines, email is always fast to reach us too. Unfortunately we don't monitor this site as often as we do our support lines, so we couldn't help you with this, but do give us a call so we can handle anything you need.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •